Ik wil lid worden van KLEIN DJENNAH met veel extra voordelen!

KLEIN DJENNAH VZW is een islamitische vereniging zonder winstoogmerk en men kan lid worden om zo aan de activiteiten te kunnen meedoen en onze GRATIS boeken te bestellen.

GOED NIEUWS: binnenkort zullen wij weer als vanouds onze intrek nemen in de NIEUWE MOSKEE VAN BRUGGE, insha'Allaah.

Uw lidmaatschap betekent voor ons een grote steun en wij bieden u een veilig oord met toffe zusters en nuttige kennis aan volgens de zuivere Qur'aan & Sunnah.

Als u lid bent hebt u recht op onze GRATIS boeken, te vinden op onze online winkel  + GRATIS verzendkosten België (Nederland € 9,70).

Grote kortingen op lezingen, klassen en cursussen (ook ONLINE te volgen voor leden).

U ontvangt ook onze NIEUWSBRIEF met allerlei aankondigingen en weetjes.

Lidgeld: € 27,00

OPMERKING:

  • BROEDERS: wij zijn een zustergroep en aanvaarden géén lidmaatschap van broeders. Wanneer een broeder zich toch probeert lid te maken, om welke reden ook, het lidgeld wordt niet terugbetaald om administratieve redenen.
27,00 €

OPMERKING:

  • BROEDERS: wij zijn een zustergroep en aanvaarden géén lidmaatschap van broeders. Wanneer een broeder zich toch probeert lid te maken, om welke reden ook, het lidgeld wordt niet terugbetaald om administratieve redenen. Wij beantwoorden ook geen mails van broeders!

  • Leden krijgen boeken GRATIS, maar dit gaat NIET automatisch, men dient ze te bestellen via onze online-winkel. Wij leveren aan België en Nederland (enkel zusters!). Bestel hier:
Uw lidgeld wordt besteed aan infrastructuur, lesmateriaal, aanschaf boeken, opzoekingen, studie, werkvergoedingen, educatie, zusterwerking, liefdadigheid, ... en veel meer!