Bekeringsverhalen

Bekeringsverhalen

Mooie en inspirerende verhalen van mensen die nooit hadden gedacht om moslim te worden, maar ze werden het, Masha'Allaah!


Zeer veel Joden in bezet Palestina bekeren zich tot al-islam, maar dit wordt verzwegen in de media:


Top diplomaat, de Duitse ambassadeur, Dr. Murad Wilfried Hofmann, tevens voormalig NATO Information Director, bekeerde zich tot al-islam, en schreef twee boeken:


Amerikaanse missionaris bekeert zich tot islam:


Bart bekeerde zich tot islam en vindt rust als nooit tevoren:


Voetballer Davy Van Dan Berg bekeert zich tot islam:


Moslim-hater bekeert zich tot islam:


Italiaanse minister bekeert zich tot islam:


Londense top-rechter bekeert zich tot islam:


Ben Affleck verdedigt islam met klem:


Islam redt de discotheek-eigenaar van de ondergang:


Dertig prachtige vrouwen bekeren zich samen tot islam:


VUB-student rechten bekeert zich tot islam:


Anti-islam politicus bekeert zich tot islam:


Beluister hier een geloofsgetuigenis: jongen wordt moslim:Bekende journalist bekeert zich tot islam:


Lydia zat vast in denken, islam bevrijdt haar:


Top-politicus Joram van Klaveren bekeert zich tot islam:


Islam verlost hem van pijn en uitzichtloosheid:


Moslim redt hem van de dood, hij bekeerde zich tot islam:


Canadese wetenschapper bekeert zich tot islam:


Sinéad O'Connor bekeert zich tot islam:


Volledig gezin bekeert zich tot islam:


Bekende YouTuber bekeert zich tot islam:


Jong koppel bekeert zich samen tot islam:


Zij werd moslima enkele minuten voor haar overlijden:


Jonge vrouw spreekt de Shahadah uit en wordt moslim:


Voormalig adviseur van de Amerikaanse president Nixon, Robert Dickson Crane, bekeert zich tot islam.


Niemand kan mensen dwingen, noch met het woord noch met het zwaard, om moslim te worden, het is enkel Allah die leidt wij Hij wil.

Ik wil mij bekeren tot islam, klik hier:

Niemand mag, op welke wijze ook, gedwongen of gemanipuleerd worden tot het zich bekeren tot islam. De bekering dient uit vrije wil te gebeuren en men dient kennis te hebben over wat bekeren inhoudt. 

Het is niet toegestaan voor moslims om:

  • de Bijbel, Thora of andere geschriften te verbranden.

  • om te spotten met iemands geloof.

  • iemand te discrimineren vanwege zijn geloof, huidskleur of nationaliteit.

Allaah de Verhevene zegt in Zijn Qur'aan: En zeg: "De Waarheid is van jullie Heer". Ieder die wil, laat hem geloven, en ieder die niet wil, laat hem ongelovig zijn. - Koran 18:29

Europese waarden  vs  islam

Sommigen vinden islam een bedreiging voor de Europese waarden, maar wat zijn de Europese waarden eigenlijk (nog)? Laten we een kijkje nemen via onderstaande video's.

Opgelet: schokkende beelden (!) je hoeft de beelden niet per sé te bekijkenEn er zijn uiteraard mensen in het Westen die hier volledig tegen zijn, maar zij zakken af naar de minderheid en worden monddood gehouden en krijgen geen platformen om te spreken en worden genegeerd of weggelachen door de media die tegenwoordig zeer liberaal is. De video's bevatten schokkende beelden die wij niet plaatsen omdat wij deze mensen willen bespotten maar als informatie naar mensen toe die op zoek zijn naar de waarheid.

Het nachtleven in Londen anno 2024, waarbij wij duidelijk zien dat jonge vrouwen zich dienen te kleden als 'vrouwen van plezier' willen zij zich geaccepteerd voelen.


Abortus mag in Nederland tot het kindje levensvatbaar is. In 1984 kon een kindje vanaf 26 weken overleven. De grens voor abortus is toen op 24 weken zwangerschap gezet (Nederland en Engeland). Tegenwoordig wil men abortus tot de dag van een normale geboorte kunnen uitvoeren. 

Volgens recente cijfers vond er in 2020 een recordaantal van 210.860 abortussen plaats in Engeland en Wales (578 abortussen per dag).

Met 267 stemmen voor en 50 stemmen tegen keurde de Franse Senaat het voorstel om abortus te verankeren in de grondwet goed. Frankrijk wil op die manier van abortus "een gegarandeerde vrijheid" maken.

Volgens statistieken pleegt één op de vijf vrouwen een abortus in de loop van haar leven.

Steun van de overheden: de behandeling kost niets. Een abortus in een abortuskliniek wordt door de overheid betaald (via subsidie). Uw zorgverzekeraar vergoedt een abortus in een ziekenhuis. Wanneer het in de toekomst mogelijk wordt om een abortus bij de huisarts te laten uitvoeren, is dit ook gratis.

Een arts die een abortus weigert uit te voeren heeft een doorverwijsplicht.

Sinds dit jaar mogen Brusselse ziekenhuizen abortus niet meer weigeren.

Abortus is verboden in al-islam.

De moeder van Cristiano Ronaldo wilde abortus plegen, gelukkig heeft ze dit niet gedaan 💕


Regenboogviering in Haarlemse kerk. Kerken lopen leeg, zijn op zoek naar nieuwe zingeving, ... en inkomsten..


Kerkoor in Nederland zingt als steun aan LGBTIQ.

Er wappert nu een gigantische regenboogvlag aan de kerktoren van de Grote Kerk in Monnickendam, met kunstenaar Teun Castelein die een Pride Choir heeft opgericht. Het koor laat morgenochtend hun stem horen bij de start van de Pride Pelgrimage: een wandeltocht van Monnickendam naar Amsterdam georganiseerd door tal van kerken uit Waterland.


De fake transgender (hij heeft géén operaties ondergaan) acteur Dylan Mulvaney, met meer dan acht miljoen volgers op TikTok, heeft een gesprek met de wereldleider president Joe Biden. Samen komen ze op voor de rechten van transgenders.


Eén van de vele Swingers clubs in België, al tientallen jaren de normaalste zaak. Koppels kunnen hier openlijk van partner ruilen. Deze serie uitzendingen worden op de TV uitgezonden door NPO, Nederlandse Publieke Omroep, als een soort voorlichting. Wat opvalt is dat er op dit filmpje geen enkele negatieve commentaar komt, enkel toejuichingen. Zo zie je maar hoe dit alles, deze levensstijl, volledig genormaliseerd is.


Kindermisbruik, zeker als de daders tot de hogere kringen behoren, wordt nauwelijks vervolgt en wordt onderzoek zelfs tegengewerkt.


Hoogtepunt van de vrije samenleving: de Satanische Kerk in het tolerante Amsterdam. De 'kerk' maakt hoge winsten waar de Nederlandse belastingen een deel van willen.

2021: Neo-nazi muziek festival in Kyiv, de hoofdstad van Oekraïne. Ook in Duitsland werd dit festival gehouden met meer dan 5.000 neo-nazi bezoekers.


De Nederlandse gezondheidszorg-psycholoog Aline Terpstra, gespecialiseerd in het behandelen van slachtoffers van sadistisch ritueel misbruik (SRM), vertelt dat pedofielen kinderen MET OPZET traumatiseren met als doel de persoonlijkheid van het kind te 'plitsen', zo ontwikkelt het kind een dissociatieve identiteitsstoornis (DIS).

Prostitutie, het gevaarlijkste 'beroep' ter wereld wordt genormaliseerd en beschermd door de Belgische overheid, alles is toegestaan.


Daklozen, de straat is hun enige thuis. Ondanks de rijkdom is hun land niet in staat of gewillig om dit probleem aan te pakken. Armen, drugsverslaafden, mentaal zieken, gehandicapten: aan hun lot overgelaten. De Amerikaanse president Joe Biden heeft deze erge situatie uitgeroepen tot een officiële levensstijl: Tender Living. Zo kom je er natuurlijk gemakkelijk vanaf en hoef je deze mensen niet echt te helpen. Maar ze hebben wel dringend hulp nodig.


Twee mannen vormen een koppel, de ene man is nu negen maanden zwanger! Deze zaken worden door de omroep KRO-NCRV, Katholieke Radio Omroep (KRO) en Nederlandse Christelijke Radio Vereniging (NCRV), in hun uitzending gepromoot aan het Nederlandse publiek als normaal.


Het LGBTIQ-draaiboek wordt aangemoedigd in vrijwel alle scholen. Bepaalde partijen willen dat dit in de eindtermen van de meeste Europese scholen komt, of de ouders dit nu willen of niet.


Bambie Thug wint Eurosong 2024

Dit winnend Eurosong-lied bekogelt het publiek met: "You're living a lie, I can see it in your eyes", als men een normaal leven wil leven, in de song "Doomsday Blue". "Send the Witch" roept de non-binary zanger(es), die zichzelf de 'witch-king' noemt. Ze hebben een eigen platenlabel 'Haus of Thug' genaamd (Huis van de Geweldenaar/Woesteling/bruut). Het lied staat nu op nummer 7 op iTunes.


Ouders brengen hun kinderen naar Gay Parade, "zodat ze op de hoogte zijn", vinden ze, "en het echte leven leren kennen met al haar mogelijkheden en vrijheden.".


Anti-gezin: 

"Zonder abortus had ik deze Oscar niet kunnen winnen", zegt Michelle Williams en ontvangt een groot applaus. Doden voor roem is hiermee genormaliseerd.


Verschrikkelijke teksten uit de ...


Belgische politieagent verricht Nazigroet terwijl een opgepakte ligt te vechten voor zijn leven na ernstige verwondingen aangebracht door de politie, en uiteindelijk sterft. De Poolse'verdachte' bleek onschuldig te zijn.


Het Westen is jammer genoeg vervallen tot een verdeelde en redetwistende maatschappij, vol chaos en angst. Tientallen groepen worden tegen elkaar opgezet.


Kindermisbruik in Nederland, komt vaker voor dan men denkt. Met gepubliceerd handboek van 1.000 bladzijden vol tips en adviezen voor de gedreven pedofiel. Dit handboek is nu gelukkig verboden door de wet, maar de heer Ferdinand Grapperhaus, voormalig Minister van Justitie en Veiligheid, wilde dit boek eerst niet verbieden. Dat heeft minister Ferd Grapperhaus (Justitie) gezegd in de Tweede Kamer. Volgens hem hebben 'juristen' op zijn departement ernaar gekeken, maar zien ze er geen strafbaar materiaal in. Maar onder druk van RTL-uitzending en anderen heeft hij na een jaar het boek toch verboden.


Satanische rituelen in Hollywood, tijdens de Grammy-awards en muziekoptredens.

Jongeren ont-stressen in nachtclubs in België, met behulp van alcohol en drugs.


Regenboog-propaganda in scholen, gesteund door de overheid. Ouders zijn hier niet voldoende van op de hoogte en kennen de inhoud van deze schoolprogramma's niet.


Geen schaamte meer bij deze Amsterdamse kerk. Homoseksualiteit vormt geen barrière voor participatie in het kerkelijk leven of de wijding tot diaken, priester of bisschop. Er zijn echter momenteel nog geen openlijk homoseksuele bisschoppen in Nederland.


Nederlandse vader is trots op DIT gedrag van zijn dochter, die er nog een film van maakt ook. De schaamte voorbij, leve de vrijheid.


OnlyFans is de nieuwste populaire trend op internet: vrouwen die via de camera hun lichaam aanbieden voor geld.


Mensen bekeren zich tot islam om een veilige thuishaven te vinden, om zo een verheven levensstijl te verkrijgen naar meer menselijkheid, gezonde waarden en normen.

Body count is het aantal mensen (bodies/lichamen) waarmee men seks heeft gehad. Getallen als 20, 30 of meer zijn geen uitzonderingen. Daar trots over zijn én dit openlijk verkondigen is vooral een hype in de US die ook naar Europa overwaait. Vooral vrouwen op TikTok pronken hiermee.


Politici verdedigen de West-Europese waarden en vrijheden, en zien islam als een bedreiging ervan. "Islam buiten", zegt Geert Wilders, de nieuwste premier van Nederland. Wat dan met de vele bekeerlingen? Kan men dit nog wel democratie noemen?


Overal in Europa herrijst het Nazisme van uiterst rechts, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Polen. Met jaarlijks terugkerende marsen, toegestaan en beschermt. Hun doel: Europa etnisch zuiveren, desnoods met geweld. Enkel blanke mensen worden toegelaten in deze groepen, die met elkaar verbonden zijn. Rusland versloeg de Nazi's rond 1941.


Forum voor Democratie zegt: "Ja, satanisch ritueel kindermisbruik is een échte kwestie, begint nu ook de NOS te zien. Maar een onafhankelijk onderzoek wordt geblokkeerd door Grapperhaus. Het leidt tot enorm veel wantrouwen bij de slachtoffers. Gideon van Meijeren wil dat dit tot de bodem wordt uitgezocht!" Zij maakten deze podcast. 


Moslims zijn absoluut NIET tégen het Westen, zij betreuren het eerder dat er zoveel 'vrijheden' zijn die de mens uiteindelijk gevangen houden. Vaak bekeren mensen zich om dit te ontvluchten op zoek naar veiligheid binnen een religieuze gemeenschap. Daar is niks mis mee, toch?

Veel niet-moslims maken zich terecht zorgen over deze verloederende ontwikkelingen in hun eigen land, ze willen dit helemaal niet, maar krijgen weinig gehoor en kunnen niet opboksen tegen de propaganda, gesubsidieerde instituten en massamedia. 

Religieuze waarden worden overschaduwd door liberale ideeën.


De unieke pracht van Europa!

Kroatië, een paradijs voor dieren, ... én mens.


De ambachtslieden, de bewaarders van Corsica.De wilde paarden van Frankrijk.De schaapherders van Roemenië.Het hart van Europa: de Zwitserse Alpen.
Het Edelhert in Nederland.De wilde rivieren en meren van Duitsland.De prachtige Nederlandse Heide.De Rijn, de slagader van Europa!

Het was door deze Arabische vertalingen van oude wetenschapswerken en de Griekse filosofie dat Europa de gisting van de oude traditie ontving die noodzakelijk was voor de bloei van zijn genialiteit. - Bron: Lezing gegeven in de Sorbonne (1883), door Ernest Renan, Frans schrijver.

De Profeet Muhammad, vrede en zegeningen zijn met hem, veroordeelde nationalisme in vele ahadith (overleveringen): 

"Eenieder die vecht onder de vlag van idioterie (stammen), stammen of clans steunt, of boos wordt vanwege clans of stammen, hij zal sterven in een staat van onwetendheid." Deze soort mensen behoren tot de jaahiliyyah, de pre-islamitische periode van onwetendheid. Nationalisme of dwepen met nationalisme is niet van al-islam.