Correcte informatie schept goede resultaten

Diensten

Wij staan voor u klaar en komen graag bij u langs.

Samenwerken is belangrijk

KLEIN DJENNAH vzw is transparant en wil graag samenwerken met andere instanties om informatie en kennis uit te wisselen, als haar bijdrage tot een vreedzame samenleving.

Scholen

Graag komen wij in uw school langs om uw leerkrachten en/of uw leerlingen te informeren over islam: hoofddoek, ramadan, verschil tussen cultuur en religie, verdraagzaamheid.

Bedrijven

Graag komen wij in uw bedrijf langs om uw kaderpersoneel en werknemers in te lichten over islam & verdraagzaamheid, via specifieke coachingtechnieken, zodat er meer begrip is voor elkaar en er een beter communicatie is onderling.

Verenigingen

Uw leden zijn misschien nieuwsgierig naar islam en zouden maar al te graag eens een voordracht beluisteren over deze veelbesproken religie.

Cursus

  Regelmatig organiseren wij cursussen rond verdraagzaamheid, omgang en inzicht aangaande moslims in uw school of bedrijf.

"Of u wenst meer iets op maat van uw situatie? Geen probleem, wij bespreken dit graag met u.

Tarieven

Eerst luisteren wij naar uw vraag, keuze of situatie en dan geven wij u graag een dienst op maat. De tarieven worden dan via een offerte meegedeeld. Stel ons gerust uw vragen.

Duidelijkheid - verstandhouding - begrip
Duidelijkheid - verstandhouding - begrip

Coach zuster Malika 

(Kennis: Marketing Management, Islamitische Wetenschappen). 


Omdat wij een kleine vereniging zijn vragen wij u vriendelijk het eerst contact steeds via mail te doen, wij zijn helaas telefonisch moeilijk bereikbaar.

Neem contact met ons op via dit AANVRAAGFORMULIER:

Wij antwoorden doorgaans binnen de drie werkdagen.


U hebt waarschijnlijk MOSLIMS in uw school of bedrijf:

SCHOLEN:

Daarom hebben uw leerkrachten en zorgverantwoordelijken vele vragen over cultuur en islam. Maar ook de leerlingen zelf. Dit kan soms tot misverstanden en zelfs tot conflicten leiden. Iets wat elke school wenst te vermijden.

BEDRIJVEN:

Uw managers, diensthoofden en projectleiders komen in contact met moslims op de werkvloer. Elkaar beter begrijpen via inzichten en communicatietechnieken zal tot betere resultaten leiden.

KLEIN DJENNAH vzw is een vereniging die u hier graag in bijstaat:

 • verdraagzaamheid van zowel moslims als niet-moslims
 • verschil tussen cultuur en islam
 • vragen rond de maand van Ramadan
 • vrouwenrechten en hoofddoek
 • en nog veel meer

Onze vereniging kan uw school of bedrijf helpen via het inlichten van:

 • uw leerkrachten
 • uw leerlingen
 • uw kaderleden, managers, ...
 • uw werknemers 

Wenst u dat wij met uw school of bedrijf in contact komen met onze diensten, vul dat bovenstaand AANVRAAGFORMULIER in, wij helpen u graag met correcte kennis en ervaring.