Boek: Uitleg van de Drie Vragen in het Graf.

'De drie vragen van het graf', 'De vier stelregels' en 'Een waarschuwing voor de mensen van Imaan voor wat doet treden uit de islam': Een boek in het Nederlands, geschreven door Sheikh Dr. Haytham Sarhan: en het bevat het volgende
1. Titel: De drie vragen van het graf:
Een belangrijke boodschap die de principes bevat die een persoon moet kennen en waarover hem in zijn graf zal worden gevraagd, de soorten aanbiddingen die Allah heeft geboden en een uitleg van de niveaus van religie.
2. Titel: De vier stelregels:
Een kort schrijfwerk waarin de regels van het Monotheïsme en de kennis ervan worden uitgelegd, en een commentaar op enkele misvattingen van de polytheïsten.
3. Titel: Een waarschuwing voor de mensen van Imaan voor wat doet treden uit de islam:
Een kort schrijfwerk waarin enkele van de gevaarlijkste kwesties voor de religie van de moslim worden genoemd. En ondanks hun ernst behoren ze tot de meest voorkomende. Dit zodat de moslim ervoor wordt gewaarschuwd en ze voor zichzelf vreest.
De schrijver heeft het verfraaid met tabellen en indelingen, benoemde de algemene islamitische doelen en algemene betekenissen van teksten en maakte na elke sectie vragen en tests. De schrijver heeft het kort samengevat zonder het tekort te doen noch te langdradig en saai gemaakt.
Dit Alles is gebaseerd op de Qur'aan & Soennah.

Auteur: Sheikh Haytham bin Mohammed bin Jamiel Sarhan.

Taal: Nederlands.

Vertaling: Mustapha Ait Ichou.

Prijs: € 00,00 (enkel voor leden KLEIN DJENNAH vzw)

Verzendkosten België: GRATIS (enkel voor leden KLEIN DJENNAH vzw)

Verzendkosten Nederland: € 9,70 (enkel voor leden KLEIN DJENNAH vzw)

OPMERKING: per lid kan men slechts één exemplaar van elk boek bestellen.

0,00 €

Lid worden van KLEIN DJENNAH vzw? Klik hier:

OPGELET: mensen die géén lid zijn kunnen géén boeken ontvangen (!)

Degenen die zonder lid te zijn toch boeken proberen te bestellen en eventueel verzendkosten betalen: deze worden niet teruggestort.